Transport

Wissels Groep: transport voor bedrijven en (semi)overheid

De Wissels Groep werkt al decennialang voor bedrijven, gemeentes en (semi) overheidsinstellingen. We helpen klanten met afvalverwerking, afvaltransport en containerverhuur. Ook is Wissels Groep veelgevraagd vervoerder/leverancier van zand en grond, volume-objecten en bouw- en infra materialen. 

Transport is al decennialang een belangrijke activiteit van de 100-jarige Wissels Groep. Opvallend vaak begint een samenwerking bij het managen van de afvalstromen of containerverhuur. Om daarna uit te breiden naar een bredere samenwerking waarbij we ook worden ingeschakeld voor transportdiensten. 

We zijn gewend om snel te schakelen en in oplossingen te denken. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Klanten in uiteenlopende branches zoals bouw en infra, stadinrichting, spoorweg-, wegen- en waterbouw. Het chauffeursteam van Wissels Groep bestaat uit ervaren en gemotiveerde vakmensen, die ook de klus klaren als de omstandigheden of de tijdsdruk een uitdaging is.

Spoorwegmateriaal

Het vervoeren van spoorwegmateriaal voor onder meer VolkerRail is zo’n specialisme. Vooral in het oosten van Nederland assisteren we met aan- en afvoer van materialen bij aanleg en onderhoud aan spoorwegen. Een vakgebied waarbij op tijd leveren, het vermogen om te improviseren en onder tijdsdruk kunnen werken het verschil maken. 

Kraanwagen

Wissels Groep is ook veelgevraagd bij opdrachten waar een kraanwagen nodig is. Bijvoorbeeld tijdens het assisteren bij infra projecten of voor het vervoeren en op locatie plaatsen van objecten in de openbare ruimte. Onze chauffeurs/machinisten zijn allround inzetbaar en bovendien altijd gemotiveerd om u te helpen.

Afvalstromen

Veel opdrachtgevers vertrouwen ons de planning en logistiek van hun afvalstromen toe. Wissels Groep is in staat om klanten bij de complete cyclus te ontzorgen: plaatsen van afvalcontainers, transport en afvoer via ons eigen overslagterrein. Afhankelijk van het type afval brengen we deze naar de sorteerinrichting, erkende verwerkers of de eigen grondbank.

We hergebruiken het aangeboden afval waar mogelijk. Zo draagt Wissels Groep actief bij aan een duurzame samenleving.

Professioneel en flexibel

Ongeacht waarvoor u ons inhuurt; afspraak is afspraak bij Wissels Groep. Zo werken wij al 100 jaar. Kiezen voor Wissels Groep is weten waar je aan toe bent. Met heldere afspraken, transparante prijzen, kwaliteit én de flexibiliteit om te improviseren als de situatie hierom vraagt.

De Wissels Groep staat graag voor u klaar bij het transport van afvalstromen of materiaal. Neem gerust contact met ons op: 0575- 52 67 48 of planning@wissels.eu.