Meest gestelde vragen

Wissels Groep Zutphen werkt met 3 en soms 4 afvalstromen en bijbehorende containers. Hieronder leggen we ze stuk voor stuk uit:

  1. Puin afvalcontainer voor steen. Denk aan bakstenen, stoeptegels, dakpannen, tegels, keramiek en betonresten.
  2. Afvalcontainer voor bouwafval en sloopafval. Hierin kun je kwijt gemengd afval met ijzer, kunststof/plastic (zoals leidingen of isolatiemateriaal), huisraad en ook gips, kalkzandsteen en gubo blokken.
  3. Hout afvalcontainer voor houten deuren, pallets, houten vloerdelen, planken, houten platen enz., geverfd en gelakt is ook toegestaan.
  4. Afvalcontainer voor reststroom afval. Dit is afval dat vraagt om aparte behandeling. Denk aan: matrassen, asbest, verf en autobanden.

Wissels Groep Zutphen hanteert de volgende ezelsbruggen bij het kiezen van het juiste formaat container. Bent u bezig met:

✅ Deelverbouwing van keuken of badkamer: 3m3 bouwcontainers
✅ Complete verbouwing van keuken of badkamer: 6m3 bouwcontainer
✅ Totale verbouwing van woning: 10m3 bouwcontainer of zelfs 11-15 m3

Een container bestelt u het snelst en eenvoudigst in de webshop van Wissels Groep Zutphen. In een paar klikken selecteert u type, grootte en vermeld u de gewenste plaatsingsdatum en de gewenste (exacte) positie op het perceel. U rekent ook meteen de all-in-prijs af. Dit betekent dat u meteen klaar bent zonder verrassingen achteraf!

Wissels Groep Zutphen verhuurt containers inclusief snelle service. Overdag voor 17.30 uur besteld, betekent dat de volgende werkdag de bouwcontainer wordt geplaatst. En dat in een straal van 40km rondom Zutphen!

Nee, bij Wissels Groep Zutphen betaalt u één vaste prijs. Containerverhuur verzorgen we tegen een all-in-prijs. Dit betekent dat is inbegrepen:

✅ Bezorgen van de afvalcontainer
✅ Ophalen van de afvalcontainer
✅ 4 weken huur van de afvalbak
✅ Verwerking van het afval

Ons bedrijf vindt u aan de Verlengde Ooyerhoekseweg 9 in Zutphen, maar de Wissels Groep verhuurt afvalcontainers in de complete Stedendriehoek. Dus ook in Deventer en Apeldoorn. Wij leveren bouwcontainers in een straal van 40 km rondom Zutphen, dus ook in Arnhem, Doetinchem en Rijssen. Op deze pagina vindt u een uitgebreid overzicht van de plaatsen waar wij containers brengen en verhuren.

Verstandig is om uit te zoeken of een vergunning of melding noodzakelijk is om een afvalcontainer te mogen plaatsen. Dit verschilt per gemeente. Navragen voorkomt dat u een hoge bekeuring of boete krijgt. De algemene regel is dat géén vergunning nodig is als de container op uw eigen perceel wordt geplaatst. In bijna alle andere gevallen is een vergunning (of melding) verplicht, omdat de afvalcontainer komt te staan op de openbare weg.