Wissels Groep, experts in afvalverwerking

Wissels Groep is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1920. De Wissels Groep is sinds 2012 actief vanuit het nieuwe pand aan de Verlengde Ooyerhoekseweg 9 in Zutphen. We houden ons bezig met 3 hoofdactiviteiten:

  1. Verhuur van afvalcontainers aan bedrijven en particulieren
  2. Overslag, recycling en transport van afval
  3. Verkoop van zand, grind en grond

Service, flexibiliteit en kwaliteit

Iedere klant telt bij de Wissels Groep. We willen het verschil maken met menselijk contact en optimaal inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers. Net even dat stapje extra zetten, maakt al 100 jaar deel uit van ons DNA.

Deze klantgerichtheid koppelen we aan professionele dienstverlening. U ziet het terug in ons moderne wagenpark en moderne containers. Duurzaamheid heeft ondertussen een belangrijke positie in onze bedrijfsvoering.

Ons bedrijf is zowel ISO- als VCA-gecertificeerd. Bij het verwerken van de verschillende afvalstromen werken we bovendien volgens de laatste milieuregels om zo een actieve bijdrage te leveren aan een duurzamer leefklimaat.

100 jaar geschiedenis

Dit jaar exact 100 jaar geleden begon Gerrit Wissels met paard en wagen zand en grind te vervoeren. In 1936 kocht de opa van de huidige directeur Frank Wissels zijn eerste truck; een belangrijke mijlpaal in de historie.

In jaren ’60 nam de tweede generatie Wissels het bedrijf over. Robbie Wissels bouwde het bedrijf uit met grondverzet en kiepertransport. Met de verhuizing naar ons huidige moderne pand in 2012 werd een belangrijke nieuwe activiteit toegevoegd: overslag en recycling van afval.

Wissels Groep was ondertussen onder leiding gekomen van de derde generatie Wissels. Met Frank Wissels aan het roer is de focus op afvalverwerking verder uitgebouwd. Wissels Groep is uitgegroeid tot één van de marktleiders in de verhuur van bouwcontainers in de regio.