Afvalplein Wissels Groep: korte wachttijd en makkelijk uw afval kwijt

7 april 2021
Categorie:
Algemeen

Ons afvalplein kenmerkt zich door goede bereikbaarheid, een snelle doorloop en vrijwel geen wachttijden. Steeds meer mensen uit Zutphen en omgeving bezoeken ons afvalbrengpunt aan de Verlengde Ooyerhoekseweg 9 in Zutphen. U hebt bij ons géén afvalpas nodig.

Ons recycleplein is 6 dagen per week geopend om uw afval te verwerken. Maandag tot en met vrijdag van 7:30 uur tot 17:30 uur. Ook op zaterdag staan we voor u klaar: van 8:00 uur tot en met 14:00 uur bent u van harte welkom.

De ruime openingstijden bieden u de vrijheid om zelf te plannen wanneer u afval wegbrengt.

Snelle doorloop

Door de handige locatie, de ruime opzet en snelle doorloop is afval wegbrengen heel eenvoudig. Wissels Groep hanteert bovendien een efficiënte werkwijze: 

1 U rijdt uw voertuig op onze weegbrug
2 Wij wegen uw totaalgewicht
3 U meldt aan de balie welk soort (of soorten) afval u bij zich hebt
4 Wij wijzen u de locatie om te lossen
5 Na het lossen meldt u zich aan de balie om af te rekenen en klaar!

Ons afvalbrengpunt is berekend op tientallen doorlopen per uur. Dit heeft als grote voordeel dat lang wachten vrijwel nooit aan de orde is.

Voor bedrijf en particulier

Onze afvalinzamelingslocatie is toegankelijk voor particulieren en bedrijven (ook MKB midden- en kleinbedrijf, zoals hoveniers, bestraters, ZZP’ers in de bouw/aannemers/bouwbedrijven).

Zowel voor privé-personen als zakelijke klanten berekenen we marktconforme concurrerende tarieven.

Afvalbrengpunt voor regio Zutphen

Wissels Groep is al jarenlang één van de grootste inzamelaars van de regio Zutphen. Inwoners van Zutphen weten onze milieustraat zeer goed te vinden, maar ook inwoners van bijvoorbeeld Baak, Brummen, Eefde, Vierakker, Vorden, Warnsveld en Wichmond maken graag gebruik van onze afvalinzameling.

Milieubewust afval scheiden

Op ons afvalplein sorteren we de verschillende afvalstromen. Door te combineren of juist te scheiden zorgen we voor milieubewuste en professionele afvalverwerking. Met aandacht en respect voor mens, natuur en milieu.

Welke soorten afval kunt wegbrengen?

Asbest
Baksteen- en betonpuin
Bouw- en sloopafval
Bedrijfsafval
Groenafval
Grof huishoudelijk afval
Hout
Grond

Heeft u specifieke vragen of wensen over het storten van afval of ons afvalplein? Bel of mail gerust! 0575 52 67 48 / planning@wissels.eu

Deel dit blog